Cookie Policy

Update versie: 1 september 2020

 

 

De website van advocatenkantoor De Coninck (www.dc-advocaten.be) maakt gebruik van Cookies om u een dienst aan te bieden dat aangepast is aan uw voorkeuren. De essentiële cookies zijn nodig voor het goed functioneren van onze website en kunnen niet worden geweigerd. De andere cookies worden gebruikt voor analytische doeleinden, om content te personaliseren en om functies voor social media te bieden. Deze worden enkel geplaatst nadat u een keuze heeft gemaakt. Ook delen we u informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor analyse. Advocatenkantoor De Coninck informeert u in dit cookiebeleid over het gebruik en het doel van deze cookies. Aangezien cookies ook persoonsgegevens zijn, dient u dit cookiebeleid in samenhang te lezen met onze privacy beleid. (link)                                                                             

1.       

Wat zijn cookies?

 

Cookies zijn kleine data- of tekstbestanden die op de computer of mobiel apparaat worden opgeslagen tijdens een bezoek aan een website of bij gebruik van een (mobiele) applicatie. Deze opgeslagen cookiebestanden bevatten unieke codes die toelaten om uw browser te herkennen wanneer u onze website later opnieuw bezoekt. Bij herkenning zal uw gebruikservaring op onze website worden verbeterd en efficiënter worden gemaakt.

 

Cookies beschikken meestal over een vervaltermijn naargelang het sessiecookies of permanente cookies betreft. De zogenaamde sessiecookies bevatten informatie die wordt gebruikt binnen uw huidige browsersessie. Deze cookies worden automatisch verwijderd wanneer u uw browser afsluit. De zogenaamde permanente cookies worden gebruikt om informatie te bewaren tussen verschillende bezoeken aan de website. Deze data stelt de website in staat u te herkennen als terugkerende bezoeker en daardoor dienovereenkomstig te reageren.

De permanente cookies hebben een langere levensduur die wordt bepaald door de website. Sommige permanente cookies worden maar verwijderd, wanneer u ze handmatig verwijderd.

De verwerking van persoonsgegevens is onderworpen aan de Europese verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 beftreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrij verkeer van die gegevens, alsook aan de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

2.       

WAAROM GEBRUIKEN

WE COOKIES?

 

Advocatenkantoor De Coninck maakt als beheerder van deze website
www.dc-advocaten.be gebruik van verschillende soorten cookies:

- Noodzakelijke cookies

- Niet-functionele cookies

- Voorkeurcookies

- Analytische cookies

- Commerciële caookies

 

Advocatenkantoor De Coninck maakt gebruik van noodzakelijke cookies om de inhoud en het gebruik van haar website te beheren. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van deze website en helpen een website bruikbaarder te maken. Tevens zijn deze cookies noodzakelijk voor de technische werking en de beveiliging van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken. Deze cookies worden wettelijk voorzien en kan u niet weigeren als u onze website wil bezoeken. Ze kaderen eveneens in gerechtvaardigd belang van Advocatenkantoor De Coninck. Bovendien maakt advocatenkantoor De Coninck gebruik van niet-noodzakelijke cookies die worden geplaatst voor statistische of commerciële doeleinden. Advocatenkantoor De Coninck maakt in de eerste plaats gebruik van voorkeurcookies. Deze cookies zorgen ervoor dat een website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de voorkeurtaal of de regio waar u woont. Tevens maakt Advocatenkantoor De Coninck gebruik van analytische cookies om de websitebezoeken te meten. Daarmee weten we onder meer hoeveel keer een bepaalde pagina wordt gelezen, hoeveel tijd iemand doorbrengt op onze website enz. Deze informatie gebruiken we enkel om de inhoud, de structuur, de navigatie en de bijhorende diensten van onze website te verbeteren en om te begrijpen hoe bezoekers onze website gebruiken. Sommige cookies worden tevens geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

 

Tot slot maakt deze website gebruik van marketingcookies om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

3.       

OVERZICHT COOKIES GEBRUIKT DOOR DEZE WEBSITE

4.       

BEHEER VAN DE COOKIES

 

Bij alle gangbare browsers kunt u in de instellingen of opties nagaan of aangeven welke cookies u precies toestaat. Daarbij kan u de reeds opgeslagen cookies verwijderen.

Als u uw cookies wil beheren op uw computer kan dit via de volgende links:

- Cookies wissen, inschakelen en beheren in Chrome

- Cookies wissen, inschakelen en beheren in Safari

- Cookies wissen, inschakelen en beheren in Mozilla Firefox

- Cookies wissen, inschakelen en beheren in Internet Explorer

Als u uw cookies wil beheren op uw mobiele apparaat:

- Cookies wissen, inschakelen en beheren in Chrome op uw Androidtoestel

- Cookies wissen, inschakelen en beheren in Chrome op uw IPhone of IPad

- Cookies wissen, inschakelen en beheren in Safari op uw IPhone of IPad

Indien u deze instellingen alsnog niet kunt vinden, kunt u steeds helpfunctie van uw browser raadplegen. Via uw browser kunt u de huidige cookies op uw computer bekijken en verwijderen, en ervoor kiezen om ze in de toekomst niet meer te aanvaarden. Indien de bestaande cookies van deze website heeft verwijderd, zal u bij een volgend bezoek evenwel opnieuw gevraagd worden met ons cookiebeleid akkoord te gaan. Op onze website www.dc-advocaten.be kunt u eveneens uw toestemming met betrekking tot de niet-essentiële cookies op elk moment wijzigen of intrekken via onderstaande link:

Verander uw toestemming, verwijder eerst de cookies zoals hierboven beschreven en

begeef u opnieuw naar onze website. Wijzig uw voorkeuren in de cookie pop-up.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.dc-advocaten.be

Door het uitschakelen van cookies kunnen bepaalde onderdelen van de website niet

optimaal werken en kan er van bepaalde functionaliteiten en diensten geen gebruik

worden gemaakt.

5.       

CONTACT

Indien u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot ons cookiebeleid, kan u contact opnemen via e-mail naar jeroen@dc-advocaten.be of per post naar Amerikalei 211, 2000 Antwerpen.

Meer informatie betreffende de bescherming van uw persoonsgegevens kan u vinden op onze privacyverklaring.