TEAM

Onze mensen zijn ons kapitaal. Wij investeren in hen door hen opleidingen te laten volgen in binnen- en buitenland, door hen te laten meegroeien in dossiers en door hen de gepaste verantwoordelijkheid te geven binnen het kantoor, door hen ruimte te geven en in te spelen op ieders noden. Door deze aanpak menen wij dat lange termijnrelaties met klanten van het kantoor het best verzekerd zijn.

 

Ons kantoor staat ook open voor interim opdrachten bij klanten, waarbij zij op onafhankelijke wijze het bedrijf kunnen adviseren als sparring partner.  

Jeroen De Coninck
Advocaat publiek recht en vastgoed
Tinneke Huyghe
Advocaat publiek recht en vastgoed
Olivia Garcia Del Pino
Advocaat Publiek Recht en Vastgoed
Show More

Jeroen De Coninck is verbonden aan de balie te Antwerpen sinds 2005 en heeft ervaring opgedaan in het publiek recht en het vastgoedrecht bij nationale advocatenkantoren en gedurende bijna 7 jaar bij het internationaal advocatenkantoor Baker&McKenzie. Hij geeft sinds 2007 les aan vastgoedpromotoren en experten bij Syntra en heeft verschillende nationale en internationale lezingen verzorgd in zijn specialiteitsdomeinen. 

Hij is Vice-President van de Commissie voor Milieu- en Energierecht bij de organisatie International Young Lawyers (AIJA) sinds 2017.

 

LL.M. Magister in der Rechte (Universität Trier)

Master of Energy and Environmental Law (KULeuven)

Tinneke Huyghe behaalde in 2008 haar licentiaatsdiploma in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel, waarbij ze zich toespitste op het administratief recht. In 2015 maakte zij de overstap naar de avocatuur. Sindsdien is zij verbonden aan de balie te Antwerpen. Binnen het kantoor focust zij zich op overheidsopdrachten, ruimtelijke ordening en energie. 

Licentiaat in de Rechten (Vrije Universiteit Brussel)

Licentiaat in de Taal- en Letterkunde: Grieks en Latijn (Katholieke Universiteit Leuven)

Olivia Garcia Del Pino behaalde in 2017 haar Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Vervolgens volgde zij nog een specialisatiejaar notariaat. 

Binnen het kantoor focust zij zich voornamelijk op het milieurecht, het ruimtelijke ordeningsrecht en het vastgoedrecht. 

Zij vervoegde het kantoor in september 2018 als advocaat-stagiaire.  

Master in de Rechten - (Katholieke Universiteit Leuven)

Master in het notariaat (Vrije Universiteit Brussel)

Sarah Declercq
Legal Assistant
Show More

Sarah Declercq zet zich als legal Assistant in ter ondersteuning van de advocaten. Zij zorgt voor de vlotte werking van het kantoor. 

Tinneke Huyghe

Advocaat publiek recht en vastgoed

Go to link